Acona AS

En lettere arbeidshverdag for de ansatte

For å få full kontroll på intern dokumentasjon gikk Acona ut på jakt etter et system for dette. Det var viktig at systemet var brukervennlig, hadde funksjoner for versjonshåndtering og god sikkerhet og var godt utbredt i den bransjen Acona opererer i.

Begrunnelsen for valget


«Det nye systemet vil bidra til en lettere arbeidshverdag for ansatte i bedriften, både når det gjelder samarbeid, tilgang og sikkerhet på alle typer dokumenter» sier Gøran Kristiansen, Commercial Analyst i Acona. Acona er i dag 100 ansatte og løsningen skal benyttes på tvers av bedriften og gjøre det enklere å dele informasjon spesielt i prosjektarbeid, men også internt.

"Vi vurderte flere løsninger, men OpenText eDOCS DM var klart det systemet som var mest rettet mot det vi var på jakt etter, samtidig som leverandøren Contesto ble anbefalt av andre bedrifter i bransjen", sier Gøran Kristiansen, Commercial Analyst i Acona.

Ny felles struktur

Den nye løsningen vil hjelpe Acona å lage en ny felles struktur knyttet til håndtering av all type informasjon. Dokumentene vil nå lagres på ett felles sted som ivaretar versjonshåndtering, tilgang, gjenfinning og sikkerhet. I tilegg vil man være sikre på at alle dokumenter er i bedriftens eierskap, og ikke hver enkelt ansatt.

Acona ønsker også at all innkommende og utgående korrespondanse relatert til prosjekter og administrasjon skal ha sporbarhet og enkel gjenfinning.

Standard integrasjon mellom OpenText eDOCS DM og MS Office/MS Outlook ble tungt vektet i den tekniske delen av evalueringen.

OpenText eDOCS DM tilbyr også en sterk e-post integrasjon slik at man enkelt kan lagre inn e-post i løsningen på riktig prosjekt osv. Dette var en stor fordel for Acona.

Informasjon om kunden

Acona er ett av de største uavhengige selskaper som tilbyr konsulenttjenester innenfor området brønnoperasjoner, Drilling, Risk, HMS, Flow Analysis og Emergency Response.

Acona er resultatet av en serie fusjoner av elleve selskaper som har tilbudt nisjekompetanse tjenester til olje-og gassindustrien i Norge siden 1987. Dette kulminerte med fusjonen mellom Acona CMG AS og Wellpro AS i 2009. I dag er Acona et selskap med mer enn 300 fagfolk og er lokalisert i Stavanger, Oslo

Suksesshistorier

Vi vurderte flere løsninger, men OpenText eDOCS DM var klart det systemet som var mest rettet mot det vi var på jakt etter. 

Acona AS

Firma: Acona AS
Bransje: Konsulentselskap
Ansatte: 100
Webside: www.acona.no
contesto-logo-bunn
Telefon  45 20 70 00
post@contesto.no
Stavanger

Hovedkontor
Stokkamyrveien 13 (inngang D)
4313 Sandnes
Oslo

Avdelingskontor
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo
© Contesto 2013
post@contesto.no
Telefon  45 20 70 00
Stavanger

Hovedkontor
Stokkamyrveien 13 (inngang D)
4313 Sandnes
Oslo

Avdelingskontor
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo