02.10.2014

Elin Karfjell er nytt styremedlem i Contesto as

Elin Karfjell ble tidligere i år valgt til nytt styremedlem i Contesto as
Elin Karfjell er utdannet statsautorisert revisor, og har vært partner i Ernst & Young og Arthur Andersen hvor hun jobbet både med revisjon og konsulentoppdrag i en rekke ulike bransjer.

Hun har ledet flere revisjons- og konsulentavdelinger, herunder rådgivningsgruppen for virksomhetsstyring, avd. for offentlig virksomhet og markedsgruppe for helsesektoren. Elin var i mange år sentral i rekrutteringsarbeidet i Arthur Andersen.

Videre har Elin vært økonomi- og administrasjonsdirektør i Ementor Norge AS (nå Atea AS), der hun var del av en ledergruppe som gjennomførte en total snuoperasjon. Elin hadde spesielt ansvar for restrukturering; kjøp og salg av virksomheter, kostnadskutt/nedbemanning samt utvikling av styringsinformasjon.

Hun var fra 2008 til 2013 konsernsjef i et konsulent- og rekrutteringsselskap der hun selv drev enheten for executive search. Gruppen var en gründervirksomhet lokalisert i Oslo, Stavanger og Stockholm. Virksomheten ble i perioden profesjonalisert, og merkevaren styrket betydelig.

Elin er nå Managing Partner i Atelika AS – et management consulting selskap innen lederrekruttering og forretningsutvikling.

Hun har, og har hatt, flere styreverv – bl.a. i Aker Philadelphia Shipyard, North Energy, DNO og Aktiv Kapital.

Vi ønsker Elin velkommen og ser frem mot et godt samarbeid.
elin karfjell
31.10.2018
Contesto is excited to introduce the OpenText Extended ECM Enabler for Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement by Contesto, providing the critical connection between OpenText's leading Enterprise Content Management (ECM) portfolio and Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement and Teams.
The OpenText Extended ECM Enabler for Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement delivers a complete set of content services to en...
/Les mer
11.09.2018
eDOCS Brukerforum 2018 finner sted i Oslo torsdag 27. september

/Les mer
15.02.2018
Advokatfirmaet Grette AS har valgt HotDocs som sitt system for dokumentautomatisering

/Les mer
25.10.2017
GDPR fra et eDOCS perspektiv - er din bedrift klar for GDPR?
Er du sikker på at all informasjon i eDOCS DM kan søkes opp og gjøres tilgjengelig på forespørsel? Ta kontakt med oss for en uforp...
/Les mer
contesto-logo-bunn
Telefon  45 20 70 00
post@contesto.no
Stavanger

Hovedkontor
Stokkamyrveien 13 (inngang D)
4313 Sandnes
Oslo

Avdelingskontor
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo
© Contesto 2013
post@contesto.no
Telefon  45 20 70 00
Stavanger

Hovedkontor
Stokkamyrveien 13 (inngang D)
4313 Sandnes
Oslo

Avdelingskontor
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo