Advokat - beste praksis-modell

Contesto har implementert dokumenthåndteringsløsninger hos kunder i advokatbransjen i over 15 år. Vi har opparbeidet oss kunnskap og kompetanse som kan komme til gode nye kunder innenfor samme bransje. Vi kan tilby en beste praksis implementering av løsning, som betyr at Contesto kommer med 80% ferdig løsningsforslag basert på erfaring fra andre prosjekter, og de resterende 20% benytter vi til å justere for hver enkelt kunde etter krav og ønsker. Med denne metodikken har vi sett at kunder sparer både penger og intern tid.

Vår beste praksis modell for implementering tilbyr et komplett løsningskonsept for advokatbransjen. Dette inkluderer integrasjon med fagsystemer som f.eks Maconomy, Visma og Datalex, eller CRM løsninger som Lexis Nexis, MS CRM , SuperOffice etc. Løsningen ivaretar også post- og enkel arbeidsflyt, arkivmodul, samhandling, publisering av informasjon og søk på tvers av bedriftens systemer.

Alle krav til tagging av nøkkelinformasjon som Klient, saksnummer, dokumenttype, status, versjon, historikk med mer dekkes i løsningen. Løsningen tilbyr også enkel og rask opprettelse av dokumenter basert på maler som rettsdokument, tilsvar, prosesskrift, brev osv. E-post kan lagres på lik linje med alle typer dokumenter, med eller uten vedlegg. Selvfølgelig har du også tilgang via dine mobile enheter.
 
Løsningen kan utvides til å inkludere:
  • Funksjoner for å sikre organisasjonen mot informasjonslekkasjer
  • Fjerning av metadata fra dokumenter som sendes ut, samt regelsett for hvordan e-post med vedlegg skal sendes ut
  • Sikker dokumentdeling med eksterne
  • Automatisk PDF konvertering
  • Sammenligning av dokumenter 

Se Løsninger for mer informasjon om hva vi ellers kan tilby. Se gjerne også OpenText Legal sine websider samt OpenText sin Youtube kanal
 
Advokat