banner-forside
Få kontroll på informasjonskaoset!

Hva gjør vi?

OpenText Extended ECM Enabler for Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement by Contesto

Facilitate efficient, secure and compliant collaboration with integrated content and real-time data to enrich customer-centric business process flows. Learn more

Jobb smarterejobbsmart

Det er viktigere enn noen gang at vi har tilgang til og kontroll på informasjonen som organisasjonen samler inn, oppretter og bruker. Informasjonsmengden er stadig økende, og det kommer stadig nye krav som vi må ta hensyn til.

 

/Les mer
Jobb bedrejobbbedre

Jobb bedre og mer produktivt i forhold til hvordan du og dine ansatte jobber og samarbeider med dokumenter og bruker e-post. Med løsninger fra Contesto kan din organisasjon forbedre og forenkle hvordan dere arbeider sammen.

/Les mer

Jobb tryggerejobbtryggere
Er din organisasjon sikker på at dine løsninger er gode nok og at dine brukere har et system som tilfredsstiller de kravene som nå innføres i EU og Norge? Legg til rette for at rett person har tilgang til korrekt informasjon, på riktig sted, til riktig tid.

 

/Les mer
Aktuelt
For første gang arrangerer OpenText en europeisk "Enterprise World". Bli med Contesto til Wien 12. - 14. mars!
/Les mer
Contesto is excited to introduce the OpenText Extended ECM Enabler for Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement by Contesto, providing the critical connection between OpenText's leading Enterprise Content Management (ECM) portfolio and Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement and Teams.
/Les mer
eDOCS Brukerforum 2018 finner sted i Oslo torsdag 27. september
/Les mer
Advokatfirmaet Grette AS har valgt HotDocs som sitt system for dokumentautomatisering
/Les mer
banner-innhold-forside
Hva kundene våre sier:
Det virker som om Contesto har en evne til å trekke til seg flinke folk som vet hva de holder på med, noe som er svært betryggende for oss – kompetansenivået er høyt. Dokumenthåndteringssystemet i Gard er kommet for å bli.

- Odd Lohne, Chief Analyst i Gard AS
/Les mer