Jobb bedre med løsninger fra Contesto

Jobb bedre og mer produktivt i forhold til hvordan du og dine ansatte jobber og samarbeider med dokumenter og bruker e-post. Med løsninger fra Contesto kan du forbedre hvordan dere arbeider sammen.

Løsninger som eDOCS DM og Content Suite gir din organisasjon mulighet til å opprette, administrere og samarbeide på dokumenter og e-post fra hvor som helst på en hvilken som helst enhet. 

Ifølge AIIM (Forening for informasjons- og bildestyring) opererer 61 prosent av arbeidstakere i miljøer der det er ingen forbindelse mellom egen ECM-plattform og andre egne forretningssystemer. 

Det finnes ofte store mengder av digital informasjon fra ulike ressurser tilgjengelig, noe som ofte betyr at man må logge på i flere applikasjoner for å få riktig innhold til å ta viktige forretningsbeslutninger. AIIM sier også at mange bedrifter sliter med å digitalisere, integrere og forenkle disse forretningsprosessene. I dagens arbeidsmiljø må informasjonen være sikker og kompatibel, men likevel lett tilgjengelig. Kravet er ofte at det skal være raskt å lagre, finne, dele informasjon og samarbeide internt eller eksternt.
 

Opentext eDOCS DM

 eDOCS DM er en kostnadseffektiv og fleksibelt Enterprise Content Management (ECM) løsning for Microsoft Office-miljøet som "fungerer som du gjør". Det tilbyr et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt, som kan styre hele livssyklusprosessen til organisasjonens informasjon, inkludert dokumenter, e-post, bilder osv. Sensitiv informasjon sikres og styres gjennom hele livssyklusen, mens det fortsatt er lett tilgjengelig i organisasjonens daglige drift. eDOCS DM er også tilgjengelig på tvers av mobilenheter, og kan enkelt integreres med tredjeparts teknologiløsninger.


Opentext Content Suite

Ved å integrere Enterprise Content Management (ECM) i de ledende applikasjonene der arbeidet faktisk finner sted, forbinder Content Suite ulike forretningsprosesser og informasjonskildedelingsinnhold på tvers av bedriften for å forbedre innsikt, effektivitet og informasjonsflyt. Den nye generasjonen av OpenText Enterprise Content Management-løsninger gjør det mulig ved å integrere med ledende applikasjoner (som SAP®, Oracle®, Microsoft®, Dynamics® og Salesforce®) for å sømløst bygge broer og dele informasjon.

I tillegg til å levere løsninger for innholdsstyring, Opentext Content Suite, eDOCS DM og MS SharePoint, leverer Contesto bl.a Nikec Hub for samhandling, Email Filing for eDOCS for smart e-posthåndtering, digital signering fra Signere.no og Signicat samt foretakssøk fra ViaWorks.

Lenker

Kontaktperson

Gunn Kristin Saltvik
Salgs- og Markedssjef
m: 92 04 39 93
GunnKristin@contesto.no