Opprett nye dokumenter raskt og feilfritt ved hjelp av HotDocs

Ved å ta i bruk HotDocs kan din bedrift enkelt automatisere og sikre kvaliteten på kontrakter, avtaler og andre viktige dokumenter. Konverter organisasjonens mest brukte dokumenter og skjemaer til intelligente maler som muliggjør en rask og effektiv dokumentproduksjon. HotDocs er markedsleder innen juridisk sektor, finans, forsikring, bank og en rekke andre dokumentintensive bransjer.

De aller fleste av oss, både innen advokat, HR, finans og bank, bruker mye tid på å opprette og produsere dokumenter. Det investeres mye tid og ressurser i å sikre at dokumentene er korrekte, og at utforming er i tråd med selskapets profil. Løsningen HotDocs for dokumentautomatisering forenkler arbeidet med å utarbeide dokumenter betraktelig.

HotDocs er brukt i over 60 land over hele verden og vil med deres lange erfaring og evne, sammen med et omfattende nettverk av betrodde partnere, for bedrifter og organisasjoner, forenkle prosessen med å automatisere dokumenter på flere språk.

Som et programvare- og konsulentselskap, hjelper HotDocs bedrifter å automatisere virksomhetskritiske, dokumentbaserte prosesser, som i stor grad bistår med å øke effektiviteten, redusere risiko, forbedre nøyaktigheten og kvaliteten samt redusere driftskostnadene.

Les mer i våre produktark (norsk) eller her (engelsk). Les mer på Hotdocs sine hjemmesider.

Hvis du vil se hvordan HotDocs fungerer, er denne videoen et godt utgangspunkt. Vi anbefaler også å se videoen «7 synder i dokumentproduksjon» som du også finner på høyre side.

Kundecase

Hotdocs%20oversikt