11.11.2015

Ulike tilnærminger til dokumentasjonsforvaltning - Velkommen til AIIM Norway Chapter frokostmøte 19. november

Tid: kl. 08.00 – 10.00. Sted: Statkraft AS, Lilleakerveien 4
AIIM Norway Chapter inviterer til morgenmøte, der vi denne gangen vil presentere to ulike tilnærminger til dokumentasjonsforvaltning. Ett eksempel på hvordan en organisasjon driver dokumentasjonsforvaltning i dag, og ett eksempel på hvordan en organisasjon planlegger sin tilnærming til dokumentasjonsforvaltning fremover.

Program:

Ulike tilnærminger til dokumentasjonsforvaltning – AIIM Norway
Dokumentasjonsforvaltning er ikke bare sak og journalpost. Hvordan kan vi tenke annerledes?

Dokumentasjonsforvaltning i Operaen -  Den Norske Opera & Ballett
Den norske Opera og Ballett vil presentere hvordan de gjør Dokumentasjonsforvaltning i dag, og hvordan de organiserer arkivet uten bruk av Noark og saksbegrepet.
Ingeborg Svenseid, Arkivleder i Den Norske Opera & Ballett de siste 6 årene. Hun har lang erfaring fra dokumentforvaltning, både privat og offentlig sektor. Hovedsakelig innen oljebransjen (Saga Petroleum, samt som konsulent i en del andre selskaper), og en periode i Bærum kommune. Har også jobbet som prosjektleder i SaveIT/Software Innovation.
 
Prosessorientert dokumentasjonsforvaltning – Statnett SF
En ny tilnærming til Dokumentasjonsforvaltning: prosessorientert dokumentasjonsforvaltning forankret i et konsernhelhetlig initiativ for å prosessorientere virksomhetsstyringen, og realisert som et samarbeidsprosjekt mellom arkiv, informasjonssikkerhet, virksomhetsarkitektur og kvalitet.
Gasparas Jarulaitis, PhD i Information Systems fra NTNU og Avdelingsleder for arkiv i Statnett. Han har tidligere jobbet som konsulent innen Information Management og Collaboration.
Jon Bjerkelien, Siviløkonom og konsulent innen Information Management i Sopra Steria. Han har bakgrunn fra ulike IT-selskaper og over fem år som konsulent innen Information og Records Management
 
Diskusjon om ulike tilnærminger til dokumentasjonsforvaltning
Vi tar innspill fra salen.
Påmelding til info@aiimnorway.org innen tirsdag 17.11.2015

Tid og sted:
Torsdag 19. november kl. 08.30-10.00, Statkraft AS, Lilleakerveien 4 (MERK: ny resepsjon i nabobygget til hovedresepsjonen som er i nr 6)
Kaffe fra kl 0800.
 
Nettside for AIIM Norway Chapter
AIIM International har laget sider for alle de lokale kapitlene. Vi har fått vår egen side her: http://community.aiim.org/norwaychapter/home
Vi har lastet opp presentasjoner fra tidligere foredrag under Resourses (http://community.aiim.org/norwaychapter/chapterresources/ourlibrary) og satser på å ta i bruk siden og dens mulighet er for invitasjoner til arrangementer. For å få oppdateringer må man være registrert på aiim.org og ha valt Norway som tilhørighet. Det er gratis å være Basic Member og mulighet for å være Professional Member for å få tilgang til mer faglig innhold fra AIIM International.

Vennlig hilsen
Styret i AIIM Norge
Kristine Synnøve Brorson, Maja Margrethe Turau, Gunn Kristin Saltvik, Rikke Bødtker Skoe, Bente Andersen Sundlo, Eirik Engvik og Inge Manfred Bjørlin
23.01.2019
For første gang arrangerer OpenText en europeisk "Enterprise World". Bli med Contesto til Wien 12. - 14. mars!
Selve konferansen er kostnadsfri.
/Les mer
31.10.2018
Contesto is excited to introduce the OpenText Extended ECM Enabler for Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement by Contesto, providing the critical connection between OpenText's leading Enterprise Content Management (ECM) portfolio and Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement and Teams.
The OpenText Extended ECM Enabler for Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement delivers a complete set of content services to en...
/Les mer
11.09.2018
eDOCS Brukerforum 2018 finner sted i Oslo torsdag 27. september

/Les mer
15.02.2018
Advokatfirmaet Grette AS har valgt HotDocs som sitt system for dokumentautomatisering

/Les mer
Contesto-logo-bunn
Telefon  45 20 70 00
post@contesto.no
Stavanger

Hovedkontor
Stokkamyrveien 13 (inngang D)
4313 Sandnes
Oslo

Avdelingskontor
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo
facebook
twitter
linkedin
youtube%20(1)
Personvernerklæring
© Contesto 2013
mail-ikon
post@contesto.no
phone
Telefon  45 20 70 00
Stavanger

Hovedkontor
Stokkamyrveien 13 (inngang D)
4313 Sandnes
Oslo

Avdelingskontor
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo
Personvernerklæring