Hvem er Contesto og hva gjør vi?

Om Contesto

Contesto er et rådgivningsselskap med fokus på tjenester og løsninger innen informasjonsstyring, dokumenthåndtering, databehandling og digitalisering.

Les mer om våre tjenester og løsninger  

Vårt verdiløfte:

Ved å styrke samspillet mellom medarbeidere, prosesser, teknologi og informasjon vil kunden øke lønnsomheten gjennom:

  • effektiv tilgang til informasjon
  • bedre informasjonsflyt
  • mindre ressursbruk
  • høyere grad av kontroll

Hjelper bedrifter fra kaos til kunnskap

Contesto ble etablert i 2001 av et lite, dedikert team med data – og informasjons-eksperter. De hadde idéen om å levere skreddersydde dokumenthåndteringsløsninger til norske bedrifter, og jobbet ut fra en visjon om å hjelpe bedrifter fra kaos til kunnskap.

I snart 20 år har vi i jobbet for å forenkle og forbedre informasjonsforvaltningen for våre kunder. I dag er Contesto en solid kompetansebedrift i vekst, med hovedkontor i Stavanger og avdeling i Oslo og København.

Vi har siden oppstarten vært stolt partner med OpenText, markedsledende leverandør av løsninger innen Enterprise Content Management (ECM), eller Content Services Platform, som er det nyeste begrepet.

Vi brenner for å gjøre kaos om til kunnskap!

Kunder og marked

Vi har kunder i mange ulike bransjer, i hele Skandinavia, og hovedtyngden er medium og store virksomheter innen bransjene:

  • Olje og gass
  • Organisasjoner og forbund
  • Advokat
  • Kraft og energi
  • Rådgivende ingeniører

Selv om det er relativt stor bredde i bransje og størrelse har våre kunder en felles utfordring:

Store mengder med ustrukturert data og informasjon. I tillegg har de gjerne en økende mengde med digitale verktøy og systemer som skal håndtere sine deler av informasjonen. Dette kan føre til et lite informasjonsanarki –  et kaos. Alle sitter med sine data for å gjøre sin del av verdiskapningen i bedriften, men ingen har total oversikt. Det kan føre til dobbeltarbeid, duplikater og redusert sikkerhet.

Her vil Contesto være våre kunders guide til å oppnå kontroll og få mer ut av informasjonen de besitter.

Våre verdier

Våre verdier gir uttrykk for de holdninger og den kultur vi i Contesto står for. Verdigrunnlaget gir føringer for de prioriteringer som ligger til grunn for selskapets videre utvikling. De gir også viktige retningslinjer for hvordan våre medarbeidere skal utøve sitt arbeid, og hvordan våre løsninger skal leveres til våre kunder.

Løsningsorienterte

Våre kunder skal kunne stole på at vi søker løsninger som de som kunde er mest tjent med å få. Våre kunder skal vite at vi leverer løsninger som er riktige for dem både på kort og lang sikt. Vi skal være aktive og spørrende, og se etter nye muligheter både hos våre kunder og internt.

Forretningsorienterte

Vi vet at det er resultatene som teller. Vi skal forstå vår egen og våre kunders forretning, og ha forståelse for mål og strategier.

Inkluderende

Vi skaper tilhørighet og styrke ved å dra nytte av og utvikle den enkelte medarbeiders kompetanse, ved å dele kunnskap og erfaring, og ved å ta hensyn til individuelle behov. Vi skal tilføre kunnskap og erfaring, og inkludere våre kunder og samarbeidspartnere slik at de føler seg vel med å jobbe med oss.

Modige

Vi skal våge å gå inn i nye problemstillinger med et åpent sinn. Vi skal skape et miljø som gjør at våre medarbeidere er trygge og utviser selvtillit. Vi skal tørre å utfordre det etablerte, og gå inn i diskusjoner om vi mener at det vil skape en bedre løsning.

Ledelsen og styret

Ledelsen i Contesto består av følgende:

Christine Brandtzæg CEO Contesto

Christine Brandtzæg

CEO – Chief Executive Officer

Christine Brandtzæg er gründer og en av eierne i Contesto. Hun har lang erfaring med Content Management, og har hatt ulike salgs- og leder-roller i flere IT-selskap før oppstarten av Contesto.
Portrettbilde av Gunn Kristin Saltvik

Gunn Kristin Saltvik

CDO – Chief Digital Officer

Gunn Kristin Saltvik har lang erfaring med salg og marked innenfor fagområdet Content Management-løsninger. Hun er en av eierne i Contesto, og har jobbet i selskapet siden 2009. Gunn Kristin har utdannelse innen Computer Engineering og internasjonal prosjektledelse.
Geir Knudsen CTO Contesto

Geir Knudsen

CTO – Chief Technical Officer

Geir Knudsen er gründer og en av eierne i Contesto. Han har lang erfaring med teknisk utvikling rundt Content Management. Geir har utdannelse i informatikk og har før oppstarten av Contesto jobbet med programvareutvikling.
Arne Vistnes COO

Arne Vistnes

COO – Chief Operating Officer

Arne startet i Contesto i 2008 som systemkonsulent. Han har Bachelor i Datateknologi, samt videreutdanning innen prosjektledelse og HR. Arne har hatt faglig og administrativt ansvar for utvikling av Contestos leveransekonsept og tjenestetilbud. I dag er Arne COO med ansvar for HR og vår Document Management-avdeling.

I tillegg til en kompetent ledegruppe har Contesto et aktivt og engasjert styre. Dette består av Kari Hausken, senior rådgiver i Contesto, Geir Knudsen (CTO i Contesto), samt to eksterne medlemmer: Andreas Lien og Elin Karfjell (styreleder).

Selskapet eies av gründerne og flere av de ansatte. Dette gjør at vi har en kombinasjon av sterk gründerånd og entreprenørskap i oss, sammen med dedikerte ansatte som hver dag jobber for at våre kunder lykkes.

Andre nøkkelpersoner

Portrettbilde av Gunn Kristin Saltvik

Gunn Kristin Saltvik
Leder digitaliseringsteam

gunnkristin@contesto.no
+47 92043993

Oddvar Sæth Markedssjef Contesto

Oddvar Sæth
Markedssjef

oddvar@contesto.no
m. 406 27 337

Håvard W. Degenes - Leder Kundeutvikling

Håvard W. Degnes
Leder nysalg og kundeutvikling

havard@contesto.no
+47 90554200

Kjetil Brekke - Leder utvikling

Kjetil Brekke 
Leder utvikling

Kåre Berget - Leder dokumenthåndtering

Kåre Berget
Leder dokumenthåndtering

Ronny Sola - leder servicedesk

Ronny Sola
Leder servicedesk

Partnere

Contesto har godt partnersamarbeid med verdensledende aktører innen informasjonsforvaltning.

OpenText

OpenText er en av verdens største aktører innenfor Enterprise Content Management. Uavhengige analyseselskap, som Gartner og Forrester, plasserer OpenText i «Lederkvadranten» innen både Enterprise Content Management og Content Services.

Som norsk OpenText-partner, nyter våre kunder godt av vår kompetanse, tilgjengelighet og ikke minst norskspråklige support.

DocsCorp

DocsCorp deliver easy-to-use software that empowers users to work safer and smarter. A global brand with more than 500,000 users in 67 countries. Their product portfolio include email recipient checking, metadata cleaning, document comparison, PDF creation, and image file conversion to PDF, which can be accessed on the desktop, server or cloud.

Ayfie

Ayfie provides leading search and text analytics solutions for legal, compliance, finance, healthcare and media. 30 years of research and experience in linguistics, computational linguistics and computer science have gone into their products. Using this knowledge, ayfie has created a unique platform that combines best-in-class search technology with an innovative text analytics engine to deliver efficiency and better insights from unstructured data to businesses in all industries in European and American markets.

HotDocs

HotDocs is a pioneer and the global market leader for document automation technology, with over one million users in 11,000 client organizations across more than sixty countries. In the simplest terms, document assembly is the process of transforming frequently used documents or forms into dynamic templates – then creating a new document by going through an intelligent interview process, the answers to which will customize the document to your exact requirements.

Klar til å ta neste steg på veien til mer kontroll?

Legg igjen navn og e-post så kontakter vi deg om dine utfordringer innen digitalisering, informasjonsstyring, data – og dokumenhåndtering eller tilsvarende. Vi er klare til å hjelpe.