Referanser og kundecaser

Her finner du noen av våre referanser og kundecaser.

Les om hvordan vi har hjulpet andre bedrifter til en bedre struktur, mindre kaos og mer kunnskap.

Norges Idrettsforbund og digitalisering

Kultur for struktur

Da Norges Idrettsforbund opplevde at de ansatte brukte stadig mer tid på å lete etter filer og dokumenter, satte de i gang et prosjekt for å få bukt med problemet – nemlig «Kultur for struktur».

Les kundehistorien
AWilhelmsen bruker eDOCS som sitt dokumenthåndteringssystem

Dokumenthåndteringssystemet sørger for bedre kontroll

I kjølvannet av store svindelsaker i USA på 2000-tallet ble det innført strengere reguleringer og krav til dokumentasjon, med tilhørende store økonomiske sanksjoner for å ikke møte de nye kravene.

De nye reguleringene og lovkravene fikk også norske selskaper til å ta grep. Tiltak for å øke sikkerhet, sporbarhet og løsninger for økt tilgangskontroll på dokumenter og informasjon ble satt øverst på agendaer.

Les kundehistorien
Kundehistorie med Forskerforbundet

Effektiv kunnskapsdeling

Da Birgitte Olafsen kom inn som ny administrasjonssjef i Forskerforbundet i 2007, med erfaring fra arkivverket og dokumentbehandling derfra, ble det startskuddet på en endring i organisasjonen.

Les kundehistorien og se video
Wellesley Petroleum om OpenText Content Suite

Brukervennlig dokumenthåndtering

Da Wellesley opplevde at de ansatte brukte stadig mer tid på å lete etter eksisterende dokumenter og lage nye versjoner, og frustrasjonen dermed vokste i takt med antallet duplikater, tok IT-sjef André Stenmark Rødder grep. – En filstruktur med mappesystem går greit så lenge man er 4-5 ansatte, men når man blir 15-20 medarbeidere er et dokumenthåndteringssystem helt nødvendig, forklarer Rødder. Dermed sparket han i gang Wellesleys dokumenthåndteringsprosjekt.

Les kundehistorien og se video
Multiconsult om OpenText Content Suite

Den Digitale Ingeniøren

Arbeidsdagen ville ikke vært den samme uten Content Server. Før Content Server ble implementert i 2008, hadde alle regionskontorer egen server, og lagret alle dokumenter på egen filstruktur. Det var vanskelig å ha oversikt over dokumenter, og de hadde ikke samme mulighet til å identifisere dokumenter slik de har i dag.

Les kundehistorien og se video
Hva sier kundene?

Kundesitater

Den Norske Opera og BallettIngeborg Svenseid

Vi har et veldig bra samarbeid. Contesto gir oss rask respons og har ryddige og profesjonelle konsulenter. Jeg ser kun positivt på samarbeidet

ForskerforbundetBirgitte Olafsen, Juridisk rådgiver

Vi hadde utfordringer knyttet til lagring og gjenfinning av dokumenter, som følge av at dokumenter og informasjon ble lagret i papirform, på filserver, i privat e-post og på den enkeltes PC. Vi hadde heller ingen god løsning for innkommende og utgående post, og hadde behov for å få kontroll og oversikt

MulticonsultKari Merete Arfvedahl

Med Content Server har hele selskapet fått ett felles system for dokumenthåndtering

SKL ASMagne Hatlevik, divisjonsleder

Innføringen av eDOCS DM og tilhørende tilleggsmoduler førte til en helhetlig løsning som gir bedre struktur og gjenfinning, samt bedre sikkerhet selskapsmessig, og ikke minst i forhold til HR

Klar til å ta neste steg på veien til mer kontroll?

Kontakt oss og fortell hva som er dine utfordringer innen digitalisering, informasjonsstyring, data – og dokumenhåndtering eller tilsvarende. Vi er klare til å hjelpe.

[contact-form-7 id=»466″ title=»Kontaktskjema på forsiden»]