Integrasjoner

Integrasjon og utvikling

Hvorfor kan integrasjon mellom dokumenthåndtering og andre systemer være en god løsning? De fleste bedrifter har mange ulike fagsystem og verktøy som dekker sine områder og funksjoner. Det er sjelden man finner det ene systemet som skal dekke alle funksjoner og prosesser. Som oftest har ulike systemer sine styrker nettopp i den enkelte disiplin.

Men hvordan sikrer du en god flyt av informasjon og effektive prosesser på tvers av bedriften?

Et svar kan være integrasjon mellom dokumenthåndtering og andre systemer og programmer. Ved å sørge for at systemene snakker sammen, sømløst, så kan man ikke bare sikre tilgang til informasjon, men også forbedre prosesser og flyt på tvers av funksjoner og avdelinger.

I tillegg blir man mer leverandøruavhengig, du kan få mer ut av eksisterende systemer, og du unngår konflikt om hvilket system som er riktig kilde til sann og oppdatert informasjon.

Dersom integrasjon mellom dokumenthåndtering og andre systemer er ikke er hyllevare, så kan vår erfarne utviklingsavdeling utvikle nye og skreddersydde integrasjoner eller programmer som optimaliserer din informasjonsflyt.

Kontakt oss om integrasjoner eller utvikling

Contesto har en egen utviklingsavdeling med lang erfaring og kompetanse innen integrasjoner. Vi har utviklet en rekke integrasjoner som forenkler og effektiviserer prosesser.

Noen ganger finnes ikke løsningene vi trenger, og i slike tilfeller lager vi egne applikasjoner og verktøy for våre kunder. Eksempler på dette er arbeidsflytapplikasjonen Task Automation, som muliggjør automatisering av en rekke dokument – og systemoperasjoner..

Integrasjoner fra Contesto
Vi benytter åpne API-grensesnitt som gjør det effektivt å bygge integrasjoner mellom systemer, ettersom det er en kjent og vanlig standard i de fleste applikasjoner i dag.
Hva sier kundene?

Kundesitater

Den Norske Opera og BallettIngeborg Svenseid

Vi har et veldig bra samarbeid. Contesto gir oss rask respons og har ryddige og profesjonelle konsulenter. Jeg ser kun positivt på samarbeidet

ForskerforbundetBirgitte Olafsen, Juridisk rådgiver

Vi hadde utfordringer knyttet til lagring og gjenfinning av dokumenter, som følge av at dokumenter og informasjon ble lagret i papirform, på filserver, i privat e-post og på den enkeltes PC. Vi hadde heller ingen god løsning for innkommende og utgående post, og hadde behov for å få kontroll og oversikt

MulticonsultKari Merete Arfvedahl

Med Content Server har hele selskapet fått ett felles system for dokumenthåndtering

SKL ASMagne Hatlevik, divisjonsleder

Innføringen av eDOCS DM og tilhørende tilleggsmoduler førte til en helhetlig løsning som gir bedre struktur og gjenfinning, samt bedre sikkerhet selskapsmessig, og ikke minst i forhold til HR

Har du lyst på en gratis konsultasjon rundt ditt integrasjons - eller utviklingsbehov?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.