Migrering av dokumenter og data

Migrering

I forbindelse med systembytte, konsolidering av løsninger, eller større oppgraderinger, dukker det alltid opp diskusjoner om hvordan man skal få med seg informasjon og dokumenter fra et system til et annet. Vi har lang erfaring med denne type oppdrag, og kan bistå med de fleste typer migreringer.

Vårt migreringsverktøy MOTUS Migrator har ferdige konnektorer og vil redusere tidsbruken, og sikre kvalitet i dataoverføringen.

Hvordan kan vi hjelpe med migrering og uthenting av data?

1

For å analysere, bearbeide og øke datakvaliteten, er det viktig å få oversikt over volum og kvalitet på dataen og dokumentene som skal migreres.

  1. Hvor mye data snakker vi om?
  2. Finnes det duplikater?
  3. Er det relasjoner mellom data som skal hensyntas?
  4. Finnes det flere versjoner?

2

Gjennom migreringsprosjektet er Contesto en rådgivende part når det gjelder kvalitet, og prosessen rundt uttrekket av dataen fra de andre systemene.

Vi bistår også med å rydde i dokumenter (f. eks. duplikater).

3

Basert på uttrekket vil Contesto lage en liste over alle informasjonsobjekter på en strukturert måte. Listen inneholder også forslag til metadata som skal finnes i ny løsning. Det er også viktig å tenke på sikkerhet i denne fasen, som vil arves til de migrerte dokumentene ut fra plassering og lokasjon i nye systemer.

Sammen med kunden går vi gjennom listen og identifiserer hvilke dokumenter som skal migreres, og gir våre anbefalinger underveis.

Sjekkliste for en vellykket migrering. Last ned
Hva sier kundene?

Kundesitater

Den Norske Opera og BallettIngeborg Svenseid

Vi har et veldig bra samarbeid. Contesto gir oss rask respons og har ryddige og profesjonelle konsulenter. Jeg ser kun positivt på samarbeidet

ForskerforbundetBirgitte Olafsen, Juridisk rådgiver

Vi hadde utfordringer knyttet til lagring og gjenfinning av dokumenter, som følge av at dokumenter og informasjon ble lagret i papirform, på filserver, i privat e-post og på den enkeltes PC. Vi hadde heller ingen god løsning for innkommende og utgående post, og hadde behov for å få kontroll og oversikt

MulticonsultKari Merete Arfvedahl

Med Content Server har hele selskapet fått ett felles system for dokumenthåndtering

SKL ASMagne Hatlevik, divisjonsleder

Innføringen av eDOCS DM og tilhørende tilleggsmoduler førte til en helhetlig løsning som gir bedre struktur og gjenfinning, samt bedre sikkerhet selskapsmessig, og ikke minst i forhold til HR

Trenger du hjelp med ditt migreringsprosjekt?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.

[contact-form-7 id=»466″ title=»Kontaktskjema på forsiden»]